aftonfilosofi

Välkomna till ÅRETS KLUBB 2019 – smått demokratiskt framröstat av landets alla klubblejon!

Våra åldersrekommendationer gäller enligt följande: Onsdag till Lördag: 18 år från kl 22. Lördagar kl 23 höjer vi åldern ett snäpp till 21 år (i realiteten from 1 januari det år man fyller 21). 18+ som är inne i huset då tillåts stanna kvar. Vid livespelningar i veckorna gäller, om inget annat anges, 18-årsgräns. För dej som är 18 till 20 år och ändå vill vara med även på lördagskvällar rekommenderas vårt stammiskort, läs mer om denna fantastiska lapp HÄR

Fr.o.m vår 2020 har vi tillfälligt 18-årsgräns även på lördagskvällar.

Vid musikarrangemang erbjuder vi möjlighet för minderårig i helnykter målsmans sällskap att vistas på Kafé de luxe även efter kl 22. Alltså i egen målsmans sällskap, och aldrig i kompisens syrras fasters brorsas onkels sällskap eller dylikt. Målsman kommer då att få fylla i ett kontrakt vid ankomst till stället.

Sena lördagskvällar bjuds anländande gäster nöjet att betala entréavgift som varierar beroende på vad kvällen bjuder i form av underhållning, men generellt är 100 kr. Tiden vi startar kassan i dörren är mellan 22 och 23.

Stämpel som ger dej möjligheten till utflykt under din kvällsvistelse delas ut helgkvällar i samband med att du betalar inträde, samt till icke betalande 1 timme efter att vi öppnat entrén.

Garderobsavgift ingår alltid i eventuell entré, oavsett om du bär poncho eller trenchcoat. Vid mindre arrangemang kan bevakad garderob saknas.


Holy Konni på scen i vårt vardagsrum.

De enda gäster vi med glädje välkomnar till våra dans- och musikarrangemang är stora och små, gamla och unga, svarta, vita och rosa, hippa och förlegade, smala och tjocka, kvinnor och män, damer och herrar – som är vänliga och inte alltför yra i bollen. Övriga (d.v.s överförfriskade, ovänliga eller aggressiva) göre sig icke besvär. Den som upplever att man gjort något lite dumt välkomnas alltid att i efterhand ta kontakt med oss för att prata om saken. Vi är inte långsinta, utan ger den ångerfulla en chans.

Helgkvällar, då ej specialarrangemang pågår, bjuder vi våra middagsgäster på entréavgift till nöjeskällaren.

Förköpsbiljetter säljes till många av våra arrangemang. Detta sköter ni själva hemma på kammaren genom vår fiffiga biljettjänst, och ändå tar VI ut en kostnad på 20 kr – matematik de luxe! Då garanteras ni som kund plats på evenemanget – dock ej förtur i kö. Eventuella kvarvarande biljetter säljes på plats.

Här finner den nyfikna vår Policy.

Med önskan om fröjdefulla stunder!
/Nils, nöjesmästare på Kafé de luxe