Murreburresnurre von Lustigkurre and the heavenly vibe

Datum: Lör 19/01 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Dansbanan i källaren
Dj-fenomenet Murreburresnurre von Lustigkurre and his heavenly vibe mixar ihop en lika lättsam som dansant blandning av dancehall, hiphop och latino och kryddar upp med arabiska och afrikanska rytmer! Inför denna stora kväll har Murreburresnurre besökt frisörn och skaffat en unik frisyr – något som om möjligt kan lyfta glädjeyran ytterligare ett snäpp utöver den sedvanliga! För ovana dansörer kommer även vår store mörke jockey bidra med taktfasta instruktioner till utvalda melodier!

Baren, Kafé de luxe
Josefin möter ni oftast som ett stort leende bakom vår bar på dagarna, men ikväll står hon på andra sidan disken, i sällskap av sin vän Ellen. De båda kommer att bjuda på rock, blues, pop och annat örongodis.

Gräddhyllans Vinylbar
Vi har denna kväll äran att presentera en ny profil vid grammofonen, som dock har stor erfarenhet och kunskap inom musikens förlovade värld. Det är ingen mindre än musikskribenten och <>älskaren Håkan Steen som i sällskap med Helena Söderlundh – vanligtvis hälften av duon Hellouise. Den dynamsika duon kommer att bjuda godbitar alltifrån 60-talets soul till 90-talets indiepop, men med tyngdpunkten på rock från skiftet mellan 80 och 90-tal.

Innerligen välkomna!