Kalabalik de luxe ▀

Datum: Ons 08/05 2013
Kostnad: 80 Riksdaler

Kristi himmelsfärds afton firar vi med klubb Kalabalik de luxe. Som en liten alternativ himmelsfärd för gemene man ner i vår källare skulle man kunna säga. Från kl 22 kostar det 80 kr att stiga på i stugan.

Klubb Kalabalik är efter många års arrangerande något av en instutition för den alternativa elektroniska scenen i bygden. De har bjudit elektriskt laddade högtider på syltor, loft och i källare, och håller dessutom numera en årligt återkommande festival på vår kära folkpark Tyrolen. Denna kväll är det så dags för dem att inta vår källare med ettor, nollor, buller och bång!

Finbesök bjuds i form av Johan Sturesson som under aftonen uppträder med sitt soloprojekt KORD. Han kommer förutom liveframträdandet även snurra välljudande vinylplattor innehållandes den finaste italodisco, acid och synthpop. Kalabalik utlovar något i hästväg – alltså i positiv bemärkelse!
Provsmaka Johan Sturessons musik på Soundcloud.

Kalabaliks bundsförvant, tillika vår hängivne bar-dj hos oss KJB kommer också göra en gedigen insats i dj-båset och bjuda på en salig blandning av ädel elektronisk musik från nu och då. Han firar dagen till ära jubileum med sin radioshow ElektroLUR som avnjutes på studentradion, se länk här

För den som fortfarande inte är riktigt säker på vad som kommer att ske under kvällen rekommenderas en kik på www.klubbkalabalik.se för att lära känna arrangörerna.

Uppe i baren spelas helt andra & mer organiska tongångar av – hör och häpna – Skrattattacks egen dj Pontus Andersen. Igenkänningsfaktor, grogg-gung (ett av få av mej kända ord innehållande fem stycken “g”) och till och med en gnutta svenskt utlovas.

Kom och fira!

Foto: Niklas Gustavsson, fler bilder kan ses på Rockfoto.nu