Ossler ▀

Datum: Tor 21/11 2013
Kostnad: 150 Riksdaler

Dörrar 20, på scen 21. Förköp finns HÄR

Pelle Osslers karakteristiska gitarrspel, har bidragit till att berika såväl Wilmer X som Thåström och projektet Sällskapets ljudvärldar. Nu kommer denna stjärna i det tysta till oss i Växjö – som ett stopp mellan spelningar nästan uteslutande i storstäderna.

I januari 2013 kom Osslers nya album Stas. En samling låtar präglade av ett liv i tvåsamhet som gått i kras, men som trots det är upplyftande och värmer. Hyllad av kritikerna, liksom Osslers få liveframträdanden:

”... det är så fruktansvärt bra, så väldigt snyggt att det är en förbannad skam att Ossler inte är större än han är. Med ett gitarrspel som är den perfekta kombinationen av Ry Cooder och Blixa Bargeld och ett så lyhört och följsamt kompband är det svårt att tänka sig någon i Sverige som skulle vara bättre just nu.” – liverecension i Gaffa efter konsert på Södra Teatern tidigare i år

Lyssna på Osslers fantastiska musik på din favoritmusiktjänst eller klicka dej vidare på hans Fejsboksida

Dj: Eva Varga
Eva har skämt bort oss med rockiga kvällar i Gräddhyllans vinylbar. Denna kväll kommer hon att bjuda musik som är något mindre catchy än vi är vana vid. Svensk och utrikes rock och visrock med djup.

Välkomna!

Ladda upp bilder gratis på Forumbilder.se

Ladda upp bilder gratis på Forumbilder.se

Ladda upp bilder gratis på Forumbilder.se

Foto: Anna-Stina Stenbäck


Ovan: en av Anakronifilm liveinspelad video från denna fantastiska kväll.