Asta Kask + Stilett ▀

Datum: Lör 10/05 2014
Kostnad: 190 Riksdaler

Dörrar kl 21, på scen kl 21.30. När konserten är slut kl 23 släpper vi in allsköns folk i lokalen och dj bjuder upp till yster dans!

Biljetterna är precis så dyra de ska vara och återfinns exakt här

Kl 22.00: Asta Kask
Bandet som bildades av fyra tuffa pöjkar från Töreboda 1978 har genom åren bytt medlemmar, brutit upp och återförenats otaliga gånger. Men på senare dar har man funnit stabiliteten och nu har samma glada punkare spelat tillsammans i hela 10 år i sträck! Och man fortsätter envist att spela och sjunga på modersmålet på vilda konserter – inte bara i Skandinavien, utan också i övriga Europa, Japan, USA, och i Sydamerika.

Nu 2014 ger de sig ut på vägarna med Stilett för att bevisa att punkattityden och nerven är densamma som när man startade för 35 år sedan!

www.astakask.com
Asta Kask på Spotify

Kl 21.30: Stilett
Stilett är ett punkrockband bildat av Adam (ex. Tysta Mari) och Crippe (Bombshell Rocks). Tanken var aldrig att starta ett band utan att bara vara kul. Men det blev inte bara skoj, utan också dessutom riktigt bra.

Detta resulterade i att Totte Åberg från Twopointeight och Inge Johans från The International Noise Conspiracy anslöt duon varvid Stilett var ett faktum. Bandets debutalbum “S/T” släpptes nu i januari.

Stilett på Facebook
Stilett på Spotify

Foto: Niklas Gustavsson, fler bilder kan ses på Rockfoto.nu (Asta Kask & Stilett)