The Spiders ▀

Datum: Lör 22/02 2014
Kostnad: 120 Riksdaler

120 kr från kl 22.

Bandet bildades i Göteborg 2010, och redan några månader senare spelade de på Way Out West.
I början på 2011 släppte de deras debut album S/T 10″ EP som bestod av fyra låtar som ofta spelades på Sveriges radiokanal P3.

De turnerar runt mycket i Tyskland men nu är de dags att komma hem till de luxe. Med sin kvinnliga sångerska Ann-Sofie Hoyles levererar de rock som får de flesta fötter att röra på sig.

Spiders på Spotify
www.wearespiders.com

Underjordiska Dansbanan: Dj AlfonS
AlfonS inleder passande nog kvällen med idel hårdrock av den gamla goda skolan, för att bygga upp atomsfären inför konserten. Efter giget, runt midnatt det vill säga, vänder han sedan tvärt om, och spelar soul, pop, disko och diverse gamla låtar som man aldrig förstått är bra – förrän nu! Det hela görs under AlfonS motto/uppmaning: “Dance like nobodys watching”!

Gräddhyllans Vinylbar: Bo Ströberg
Med Bosse vid grammofonen kan vi garantera en kväll av väl sprakande vinyler: Från sinnesvidgande progg till poppigare bitar. Väl utvalda udda låtar som aldrig varit i närheten av att spelas sönder på radion.

Bar de luxe: Rödskägg & Ankarbranth
Av namnet att döma kan man tro att det är två pirater som tar plats vid barens dj-mixer denna kväll. Ja, det kan nog faktiskt se lite så ut också. I vilket fall kan ni räkna med ett långt mer sofistikerat musikval än vad som exempelvis bjuds i dagens populära piratfilmer. Tuffare rock av den gamla skolan, progg och en del ny inrikes psykedelia.

Ladda upp bilder gratis på Forumbilder.se

Ladda upp bilder gratis på Forumbilder.se

Ladda upp bilder gratis på Forumbilder.se

Foto: Anna-Stina Stenbäck