Sköna Söndag: Bobo med vänner

Datum: Sön 16/11 2014
Kostnad: 0 Riksdaler

Sköna Söndag erbjuder som alltid: Levande lågmäld musik kl 20, avslappnad stämning, extra trevliga priser för studenter dagen/kvällen lång och som gädda på moset alldeles fri entré!

Kl 17-20: Slöjd de luxe – se separat programpunkt.

Kl 20: Bobo med vänner
Har du besökt Kafé de luxe så har du förmodligen träffat Bobo Billman. Denne vår ständige stamgäst har blivit som en stämningshöjande inventarie som i våra lokaler levererat sina ordvitsar på oklanderlig göteborgska i många år.
Sedan ett tag har Bobo kämpat mot cancer och inte haft orken på sin sida alla gånger. Denna kväll samlar han både egen kraft och en hel grupp musikaliska vänner för att tillsammans med dessa hålla en akustisk konsert för oss uppe i matsalen.
Bobo och hans vänner kommer att bjuda såväl egna lågmälda versioner av rockhistoriens klassiska låtar som tolkningar av de stora artisternas mindre kända alster. Bered dej på att höra låtar av Led Zeppelin, Lou Reed, Bob Dylan, Elvis mfl framförda på ett alldeles eget sätt.
Detta är alltså inte en välgörenhetskonsert med insamlingsambitioner, utan helt enkelt en välgörande konsert för Bobo, hans vänner på scenen och hans vänner bredvid scenen. Kort och gott vankas det balsam för såväl öra som själ!

Efter konserten spelar dj stämningsmusik till en timme efter midnatt.

Välkomna!