Labyrint▀

Datum: Fre 05/12 2014
Kostnad: 190 Riksdaler

Dörrar 21, på scen 22. Efter konserten (ca 23) öppnar vi dörrarna och släpper in matgäster och annat oknytt till dansen som håller på till åtta kvartar efter midnatt!

FÖRKÖP finns som vanligt här Det kostar inget extra och ger dej en garanterad plats på denna exklusiva konsert!

LABYRINT
Bandet vars stoppade konsert just här i Växjö skapade nationell debatt för ett par år sedan bjöd oss en fantastisk kväll för drygt två år sedan. Sedan dess har bandet klättrat ytterligare ett par steg på den svenska hiphopstegen och är nu ett av landets mest populära hiphopgrupper.
Sedan den uppmärksammade debutplattan har kvartetten släppt singlar och EPs och turnerat konstant, lyckats vinna P3 Guld och levererat platina singeln “Fakkin Fin”. Akis sololåt, monsterhitten “När solen går ner” har sålt femdubbel platina och var en av de absolut största låtarna alla kategorier under 2013. Labyrint är inte längre bara “ortens favoriter” utan en extremt populär grupp som talar för ett segment av Sverige som sällan får komma till tals.

Labyrint följde upp succédebuten “Labababa…” med sin andra fullängdare “Garalaowit” tidigare i år. Denna gång gästas deras samtidigt humoristiska & allvarsamma skiva av såväl The Salazar Brothers som Redline Recordings. Labyrints alldeles egna hiphopsound hämtar fortfarande mycket influenser från reggae men även mer udda inspirationskällor som 80-tals disco och barnvisor märks i ljudkollaget.

Foto: Niklas Gustavsson, fler bilder kan ses på Rockfoto.nu