Kitok▀

Datum: Lör 31/01 2015
Kostnad: 120 Riksdaler

Fri entré fram till 22, därefter 120 riksdaler! Förköp finnes!

KL 23.30: Kitok

Kitoks musik handlar om att släppa taget, att i hämningslösheten hitta nyckeln till ett uttryck som låser upp allt. Det är Beastie Boys och Santigold lika mycket som Glasvegas och Eminem. Det är skateboardåkande urbanism och småstadsångest sida vid sida. Bas som skakar kroppen och diskant som skär in i själen. Streetkultur, punk, hiphop, flimrade VHS-filmer, internets anarkistiska estetik, ångest, humor och samiskt arv sammansmält i en ren virtuos uppvisning i respektlöst låtskrivande.

I våras släpptes debutsingeln “Sista utposten” som sedan följdes av “STHLM City” och “Paradise Jokkmokk”. Sistnämnda kioskvältare kan med fördel avnjutas här nedan.

Underjordiska dansbanan: Baron Behnam
Vår egen fullkomligt oadliga baron har slagit bopålen i Växjöjord om än bara för ett litet tag. Denna kväll ämnar förgylla med glad hiphop, lycklig klubbmusik, lite gamla godingar & enstaka globala hits!

Bar de luxe: Mick-Ola
Dj-duon Mick-Ola kommer långväga ifrån för att ta er med på en resa ni alla någonstans kommer känna er bekväma i. Rock och popmusik av vitt skild årsmodell är deras nationalrätt, men de kommer sticka in andra influenser mellan varven.

Foto: André Larsson