Gay de luxe: Jolympix/Elias Åkesson + Boogie Woogie Jansson + Dj Lappas

Datum: Fre 08/05 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

Glada timmen 18-22, 100 kr från kl 22

Gay de luxe tågar vidare och inbjuder till fest för öppensinnade!

Aftonen inleds med en gemensam gemytlig uppladdning med glada priser i baren – på såväl mat som dryck. Menyn hittar du här!
Boogie Woogie Jansson spelar piano i två set från kl 19

22.30 Jolympix/Elias åkesson
En magisk duo speciale bryter som en svallvåg genom vårisen denna afton på Kafé Deluxe. Människans gamla reptilhjärna vill liksom inget hellre än att styra kroppens alla extremiteter i en perfekt synkad ormdans till ett lagom nochigt downbeat, en repetitiv text och en tät synthmatta, sades det på internet om Jolympix senaste singel Let it Go.

Det EP-aktuella bandets frontfigur Johanna Nordström fyller väskan med synthar och möter upp sin vän Elias (without the Wizzkids) och hans One Man Band i uppdaterad 2.0 version. Nya låtar kommer ljuda ur denna strupe av guld, gitarren kommer ha fler strängar, hans fötter alstrar allehanda rytmer o virveln är stämd. Vad som väntar denna kväll vet ingen men det ryktas om att duons senaste musikaliska möte resulterade i en starkt Ace of Base-inspirerad dirty raplåt, som än idag lär eka på myspace..hoho.. oho.. ho..o

Underjordiska dansbanan: DJ Anthony Lappas
När Jolympix värmt upp stugan kommer – direkt från Göteborgs Manhattan – DJ Anthony Lappas förgylla Gay de luxe med glitter och glamour! Kvällen till ära spelar han det bästa från disco, funk och soulvärlden och framemot småtimmarna kan en och annan svettig dansgolvsdänga smyga sig in i repertoaren. Det finns bara en sak att göra: dansa som om ingen ser!

Gräddhyllans Vinylbar: Nala & the Katten Trio
Efter en alltför lång frånvaro gör dj-duon Nala & the Katten Trio ikväll come back! De kommer att bjuda ett pärlband av snäll rock och blandad pop från sextiotalet och framåt, och utlovar kvällen till ära en pride-touch på det hela. Som alltid spelas det i vinylbaren just på vinylskivor och inget annat blip-blop!

Välkomna!