Josefin Öhrn + The Liberation + Sigges Hörne▀

Datum: Lör 27/06 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från 22.

22.00: Sigges Sinnesvidgande Hörne NYBOKAT!
Sigges hörne har tidigare genom lågmäld improviserad blues satt den bästa stämning uppe i vår matsal. Denna kväll vrider det danska enmansbandet upp volymen ett snäpp och skruvar på sina sjutton ljudpedaler. Resultatet blir en psykedelisk mingelvänlig öppning för konserten. Som vanligt framträder Sigge i en väl vald hörna, och inte på den stora upplysta scenen. Hemsida med ljudprov finns här

23.30: Josefin Öhrn + The Liberation
Josefin Öhrn har snabbt fått ett rykte om hypnotiska, explosiva och drömska livegig med sitt band, The Liberation. Hennes spelningar på bl.a. Psykjunta, Gagnef och på Göteborgsoperan under Stay Out West har liknats vid allt från Spiritualized till Hawkwind & Mazzy Star.

”Ljudvärlden formar sig själv och den där flodens färger beror på periodens tillstånd och vem som är där. Jag har ju ingen aning om var jag befinner mig om ett tag, men det jag hör nu är malande o mässande o psykedeliskt, genom städerna till naturen o ut i rymden.” – Josefins Öhrn

Bandet stannar hos oss för en exklusiv konsert på väg till en spelplats med ca tusen gånger så stor publikkapacitet som vår kära källarscen – Roskildefestivalen!

The Liberation består denna kväll av en lång rad fantastiska musiker från Stockholms pop & Psykedeliascen, så ni kan räkna med en massiv upplevelse…

Kolla in Josefin Öhrns hemsida här eller avnjut videon ovan och börja ladda för en kväll av mystisk, psykedelisk popmusik av bästa sort!

Underjordiska dansbanan: Cebbe & Slay
Cebbe har tagit sommarlov från storstadslivet & förärar oss därför en kväll i sällskap av sin klassiska parhäst Slay. I vanlig ordning bjuder detta färgsprakande par upp till yster dans på musik som kanske inte siktar att beröra oss på djupet, utan snarare får oss att röra oss rent fysiskt. Direkt efter kvällens konsert sätter de igång sitt glittrande dj-set.
BBB är duons tema (Britney Spears, Booty shaking & Balkan) men även en rejäl näve inhemsk hiphop samt 90-talets godaste godingar kommer att spelas. Ett pärlband av guilty pleasure-bitar (på svenska skäms- och njutlåtar) är också att vänta. Kom och kasta loss på dansgolvet!

Välkomna!

Josefin Öhrn + The Liberation

Foto: André Larsson