Selecta iCue + Philips Saxparty▀

Datum: Lör 22/08 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23.

Underjordiska Dansbanan: Selecta iCue + Philips Saxparty
Vår käraste hemvändar-jockey har tagit pågatåget hem till Sandgärdsgatan för att vända upp och ner på källaren! Denna kväll är han rustad till tänderna med det bästa av ny och gammal reggae, hiphop, dancehall & soul. Som om detta inte vore nog har han dessutom vid sin sida:
Philips Saxparty som ICKE är att förväxla med Ingemar Nordströms dito, bortsett från det glänsande instrumentet förstås! I Philip Davebys händer smälter saxofonen som smör! Han improviserar fritt till iCues dansanta låtar – och vips blir det dubbelt så dansant! När Philip inte går loss på vårt dansgolv bor han i Örebro och spelar i minst fem olika band, varav Marie LaLa & det egna Philip Daveby Nonett måste nämnas. I videon nedan ges smakprov på när han spelar till dj-set i Örebro kårhus 2014:

Glassverandan: Flink von Link & Don Patrique
Otaliga gånger har Flink von Link (a.k.a. Linus Fritzon) smiskat trumskinn på våra scener – i de mest varierade orkestrar. Ibland med gitarrtämjaren Don Patrique vid sin sida, först i Vi-Ska, sedan i Quito and the Jahnaman band. Denna kväll lämnar de såväl stockar som plektrum på hyllan och bjuder oss istället mjuka rytmer och baktakter från dj-mixern. Så kom ner på en glass med pilsner och gunga loss!

Välkomna!

Selecta iCue

Foto: André Larsson