Bubbelklubben: Far & Son + Joy SLUTSÅLT▀

Datum: Tor 03/12 2015
Kostnad: 225 Riksdaler

Biljetterna är slutsålda och vi kommer inte släppa fler i dörren. Men biljettlösa misströsta icke – efter konserterna öppnar vi upp mellan våningarna och håller igång festen till klockan slår ett! Läs mer om efterfesten här.

Bubbelklubben: Far & Son + Joy

Låt dig chockas och förfäras när Sveriges tre galnaste rappare ger sig ut på turné med showen som både Kungen och Putin försökt, men inte lyckats, stoppa. Nu ger sig trion ut på världsturné med det helt nya konceptet: ”The Anal Calzone World Tour”. Ett av stoppen blir i Växjö på Kafé de luxe.

Dörrar kl20
Konsertbiljett: 225kr
Eftersläpp: 60kr
Studentrabatt på entrén

21: Joy

Joy M’Batha har på knappt ett år seglat upp som en av Sveriges största kvinnliga rappare och en av landets mest intressanta artister. Med sig i bagaget har hon förutom sin EP ett flertal hyllade spelningar.

22: Far & Son

Frej Larsson och Simon Gärdenfors, även kända som Far & Son, behöver väl egentligen ingen närmare presentation. De har tillsammans och var för sig genererat miljontals spelningar och klick på såväl Spotify som Youtube, och har med sina hyss och upptåg på senare tid skapat fler löpsedlar i dagspressen än Carola och Kicki D tillsammans. Med sylvass rap och en enorm förkärlek till att provocera etablissemanget går ingen säker för Sveriges galnaste duo! I höst är Far & Son högaktuella med ett efterlängtat skivsläpp och sin splitternya TV‐show ”Samhällsjudo” på Kanal 11 och TV4 Play.

Missa inte efterfesten då vi öppnar upp för fler danssugna gäster från kl 22. Läs mer här

Foto: Niklas Gustavsson, fler bilder kan ses på Rockfoto.nu