Kjelvis Diskotek nr 2

Datum: Lör 20/02 2016
Kostnad: 350 Riksdaler

Efter succépremiären i oktober kommer nu Kjelvis tillbaks för att öppna upp sitt alldeles egna diskotek i vår källare!
Precis som sist tar han fullkomligt över ruljansen på stället: Det är Kjelvis som kommer att hälsa er välkomna till middagen kl 18, Kjelvis som håller i Kjelvis Quiz kl 20, och förstås också Dj Kjelvis som blandar skivor till dansen – kvällen lång!

För lyxprissen erbjuder vi för 350 kr helkvällspaket som inleds med middag, ett glas öl/vin/alkoholfritt samt kaffe & kaka med start kl 17.30. Nöjeslystna men mätta personer välkomnas för blott 100 kr till Quizet kl 20, samt till efterföljande dans förstås!

Nyhet! Live-quiz-musik: Zebrakings unplugged
Kjelvis har lyckats locka med stadens festband nummer ett för att lyfta sitt musikquiz ännu en nivå! Dessa kommer i avskalad tappning att ackompanjera Kjelvis frågor med levande musik! Till quizet som startar strax efter 20 väntas mycket publik, så det är generellt ståplats som gäller. Självklart delar vår quizmaster ut fina vinster till segrande lag!

Dj Kjelvis har genom åren spelat skivor på de mest varierande platser men framför allt varit resident dj på TC, där han enligt egen utsago genom åren spelat för 5000 ungdomar på skolans avslutningsdiskon & välkomstfester men också lirat på restaurang TC. Hans skivsamling löper från vinyl till mp3, 50-tal till nutid, hårdrock till syntpop, men vilken låt han spelar vet varken vi eller Kjelvis förrän det är dags att lägga på den. Kjelvis slogan lyder: Rätt låt hela tiden!

Förköp till såväl middag som eftersläpp finner du HÄR

Från kl 23 gäller entré 100 kr till hela huset. Samtidigt börjar kvällens bar-dj’s att spisa:

Gräddhyllans Vinylbar: Jörgen & Katta
På Gräddhyllan denna kväll spelar stadens eleganta dj-par Jörgen & Katta pop, disko & funk från skivor svarta som synden. Jörgen håller sig gärna till 70-talets sound medan Katta fokuserar på plattor från det efterföljande årtiondet. Välblandat och smart!

Bar de luxe: Jonas de luxe
Vår egen Jonas brukar ibland ge oss en lektion i diskodans från mixplats i källaren. Att han växlar ner tempot ett snäpp och spelar uppe från barkanten tillhör dock ovanligheterna. Återstår i och för sig att se om han lyckas med just nerväxlingen – fullt ös är annars hans melodi när han väljer och vrakar bland de finaste hiphop-, house-, och popbitarna från sin väloljade traktormixer…

Välkomna!