Bubbelklubben Pop: Billie the Vision & the Dancers▀

Datum: Tor 25/02 2016
Kostnad: 180 Riksdaler

Bubbelklubben går denna kväll i indie-popens tecken med fantastiska Billie the Vision & the Dancers på scen. Dörrar öppnar 21, med glada timmen fram till 22, följt av musik på scen innan Dj:n tar över och bjuder upp till ännu mer dans.

Förköpsplåtar finnes!

22: Billie the Vision & the Dancers

Ett av landets mest hyllade och spelade indie-popband är tillbaka på Kafé de luxe scen. Med sin unika, känsloladdade & svängiga musik har de skapat fans världen över.

Billie the Vision & the Dancers grundades i Malmö för snart 12 år sedan. Då bestod bandet av sju medlemmar, nu är det fyra kvar som alla bor i Bräkne-Hoby i Blekinge. 2013 tog gruppen en paus från det ständiga turnerandet och fokuserade mer på att repa, skriva låtar och spela in. 2014 gjorde man några spelningar för att fira sitt tioårsjubileum och responsen på turnén gav mersmak. I slutet på januari blir det därför turnépremiär i hemkommunen Ronneby. ”Något som skiljer denna turnén från andra, är att vi kommer spela på flera ställen med sittande publik. Det kommer påverka låtlistan, och låtar som vi nästan aldrig spelar på vanliga klubbspelningar får chansen att höras live. Det har vi faktiskt drömt länge om nu – att få dela med oss av hela vår låtskatt”, säger sångaren Lars Lindquist.

Den 2 december släpptes ep:n The Key to My Magic World med bland annat låten Sweet Jesus.

Förlyssna kan ni göra här:

Dj Sailor Moon
En tredjedel av välkända Klubblands-trion har brutit sig ut för att helt ensam segla oss vidare in i popens värld. Mästerlig och magpirrande musik som kommer få dig att vilja både skrika och sjunga med i låtarna.

Välkomna!

Foto: Niklas Gustavsson, fler bilder på Rockfoto.nu