Annandag de luxe▀

Datum: Lör 26/12 2015
Kostnad: 150 Riksdaler

Öppet dagen lång – från kl 10 till 03! Med brunchservering, glada timmen, fik, glöggkalas, a là carte… Ja – ungefär allt vad man kan önska, när man inte fått önska på två dagar.
Källaren öppnar vi kl 18 – inledningsvis med servering av vår glada meny. 150 kr från kl 21 – innan dess är entrén alldeles underbart fri! 21-årsgräns från kl 22.
Obs. Inga stämplar delas ut, d.v.s. den som lämnar byggnaden hamnar i kö vid återkomst.

Efter ett antal upphausade juldagar har vi tröttnat på förköp och andra konstigheter och bjuder istället in till en ganska vanlig kväll – men med extra allt!

18.30: Jul-Raga
I källaren inleder vi med indisk Jul-Raga i två set. Såklart! På det handbyggda och fantastiska stänginstrumentet Dobro framför kvällens första enmansorkester juldoftande stämningsmusik.

20.30: Boogie Woogie Jansson
Boogie Woogie Jansson återvänder från skåneexil för att bjuda två set av femtiotalsdoftande amerikansk pianomusik. Det första blir instrumentalt och det andra med sång på autentisk utrikiska till!

22.30: Mad Man Horse
Senare blir det livs levande psychobilly med traktens nya topp-orkester Mad Man Horse. 2 riviga set med start 22.30!

00.30: Avancerad Häst
Även på övre plan bjuder vi såväl levande musik som extraordinära disk-jockeys. Avancerad Häst är enmansorkstern som med sättningen Nintendo Game Boy version ett framför sina egenkomponerade dansanta bitar med start strax efter midnatt. Ungefär så här kommer det att låta då:

Dj’s
UNDERJORDISKA DANSBANAN
Dj-duon Hellouise med mängder av härliga Gräddhyllespelningar i bagaget tar denna kväll stentrappan ned en våning för att spisa skivor till den efterföljande dansen!

TOP LEVEL DANCE FLOOR
Jonte Prippz & Soul-Erik har spelat upp till dans hos oss sedan 8 år tillbaka, men efter malmöflytten har spelningarna blivit mer sällsynta. Denna kväll tar de till de riktigt svängiga VINYL-skivorna för att sätta ovanvåningens dansgolv i brand! Räkna med genrer från afrobeat och ghanansk house till braziliansk boogie och motown disco. Det hela toppas med liveljud från synthmodul!

GRÄDDHYLLANS VINYLBAR
Vi var så glada för att vi bokat inte mindre än två stycken Mats att spela här denna kväll. Men Mats blev kvar i Stockholm, så var bara Mats kvar. Från våra båda vinylspelare kommer denne ende Mats bjuda gammal garage, soul och allsångspunkrock för glatta livet!

Välkomna!

Mad man horse:

Foto: Niklas Gustavsson, fler bilder kan ses på Rockfoto.nu