Standup: Tour de Della Sport

Datum: Tor 03/03 2016
Kostnad: 195 Riksdaler

Dörrar 19.30, på scen kl 20. Separat evenemang. Just denna gång önskade artisterna använda en annan biljettjänst än vår egen, så klicka här för att försäkra dig om en plats bland de lyckliga.

Tour de Della Sport
Är en flerfaldigt prisbelönt podcast som gjorts om till en scenföreställning.

Hösten 2014 skapade Simon Chippen Svensson och Jonatan Fuckup Unge världens första sportsatirprogram i podcasten Della Sport. Nu har de gjort om podcasten till en scenföreställning.

Tour de Della Sport är baserad på deras podcast Della Sport som i juni 2014 vann pris för bästa podcast av Svenskafans.se, på hösten tog de även hem stora podcastpriset för bästa sportpod.

Även om föreställningen heter sport är den till för dig som älskar sport, hatar sport eller tycker att man inte ens måste ha en åsikt om det. Den tar upp allt det obehagliga med sport och allt töntiga med sport men framförallt det roliga med sport.

Du har säkert hört Simon och Jonatan på P3 där de jobbat tillsammans i många år. De senaste 3 åren har de turnérat med sina föreställningar “Hur mycket kritiskt tänkande tål Sverige”, “Lycka – vad är det?” Och “University & Beyooond!”

Efterfest på övre plan
Efter showen torkar kvällens båda hjältar svetten ur pannan – sedan smiter de upp en våning där Simon bjuder sköna plattor från barens grammofoner mellan 22 och 01. Mer info kommer!