Bubbelklubben ♥ Kalabalik: Vanligt Folk▀

Datum: Tor 28/01 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

Bubbelklubbspremiär för 2016, denna gång i samarrangemang med Klubb Kalabalik! Dörrar kl 21, med glada timmen-priser i källaren och musik på scen från kl 22. Pris 100 kr.

Innan och efter konsert bjuds brokig synth, wave och postpunk då Alice och Chris från Klubb Kalabalik sätter snurr på sina finaste skivor. Öppet till 01!

22:00 Vanligt Folk

Enligt egen utsago föddes Vanligt Folk ur ett misslyckande – en tanke om att göra tung och svänging EBM. Ur nederlaget växte ett kompromisslöst, genreöverskridande uttryck fram. Ackompanjerade av synthbas och trumma odlade de oviljan att kategoriseras. Trion albumdebuteraden under sommaren 2015 och har innan dess släppt ifrån sig två EPs, en kassett och en 7″-singel. Vanligt Folk är ett starkt, egensinnigt och energiskt liveband som stått på scener som Roskilde, Gagnef och Kalabalik på Tyrolen. De har vunnit pris för årets video vid Manifestgalan 2014 och gjort konserter i både Sveriges Radio P2 och P3.

”Jag har utvecklat mig till både en hund i en katt” heter debutalbumet, orkesterns bästa och mest oroliga alster hittills.

Välkomna!

Foto: Niklas Gustavsson, fler bilder kan ses på Rockfoto.nu