Gay de luxe

Datum: Sön 28/02 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

Efter en lång julvila återkommer vår älskade och välkomnande klubb Gay de luxe! En kväll där HBTQ-folk får extra utrymme, men dit ALLA myndiga människor med öppna friska sinnen välkomnas!

20-22 Förfest Gay de luxe: MELLO + Quiz
Inledning med mat och dryck till glada priser. Melodifestivalen på Storbild! Tjockteven på bilden är alltså bara där för att locka er till spektaklet som i verkligheten visas på bioduk! 20.00 till 21.30 varar spektaklet. Strax efter detta bjuder sedan gay de luxes ständiga glittrande värdpar Andreas & Magnus på gaydeluxeQuiz – i vanlig ordning med knasiga frågor och fina vinster!

22-03 Klubb Gay de luxe: Fenomenet et Moa
Källaren förvandlas till månadens färggladaste och härligaste klubb. Alla olika och lika människor samlas och dansar tills svetten lackar!
Kvällens dj-duo Fenomenet et Moa har tagit med sig en kappsäck full av house, dancehall, soca som toppas med en näve hits vi gärna står ut med en gång till! De lovar: “En resa genom dansmusikens rike – som får oss att dansa utan dess like!”

Gräddhyllans Vinylbar: Eva Varga
Eva är tillbaka på en av de platser där vi alltra vid våra grammofoner! Denna kväll har hon som vanligt laddat skivbacken med rockiga bitar, men som vanligt också en hel del pop & disko från den gyllene 70- och 80-talen!

Bar de luxe: Olala
Ola Johannisson som är en trogen stammis sedan många år har till folkets förtjusning börjat sällskapa vår dj-mixer till och från. Han lovar denna kväll att frångå alla tankar på olika musikgenrer, utan ämnar istället spela i stunden: “Skön musik för den hungriga själen!”

Sitt inte hemma och sura, utan kom ut och kom loss!