Bubbelklubben ♥ Muskelrock: Abramis Brama + MaidaVale

Datum: Tor 19/05 2016
Kostnad: 150 Riksdaler

Bubbelklubben tillsammans med Muskelrock får dubbelt finbesök denna kväll. Dörrar öppnar 20.30 och 150 kr avläggs i entrén.

21: MaidaVale
MaidaVale stavas det fenomen som under det senaste året lämnat allt större avtryck på retrorockscenen. Psykedelisk, bluesinfluerad rock med ett sväng och en tyngd som för tankarna tillbaka till det sena 60-talet. De bildades hösten 2012 i Fårösund på Gotland, och har sedan dess ständigt vunnit mark med sin självklara liveakt och förmåga att hänföra publiken.


22: Abramis Brama
Sedan debutalbumet Dansa Tokjävelns Vals har Abramis Brama frälst den svenska rockpubliken med sin svängtunga hårdrock. Med en unik kombination av fotstampsriff och svenska texter har bandet på 15 år och sex skivor plöjt en helt egen fåra i den svenska rockmyllan. På senare år har bandet även – trots språkbarriären – bjudits in till flera festivaler på kontinenten, bland annat den klassiska, livesända tyska tv-showen Rockpalast.

Tidigt 2014 släpptes låten Enkel Biljett på en 7-tums vinyl-splitsingel tillsammans med Black Debbath, och den 2 maj kom bandets sjätte studioalbum, med samma namn. Ett bekant gäng som har gjort succéartade spelningar både på vår lilla källarscen och på Tyrolens större utomhusvariant. Med publiken som passagerare beger de sig till det musikaliska 70-talet, en plats där saligheten står som ensam regent.

facebook.com/abramisbrama