Det Blev Handgemäng

Datum: Lör 27/02 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

Separat entré på 100 kr från kl 22. Spelning i två set. Till andra set 23:30 välkomnas samtliga husets gäster ner i konsertvimlet.

22:30 Det Blev Handgemäng
Det blev handgemäng, och du gillade det! Bandet är som ett gnisslande vagnshjuls på färd genom ödemarken, ekot av en bugalú efter att den sista gudsförgätna gästen blivit utslängd från baren, den långa promenaden mot kasinot dagen efter att du fått sparken.

Tung akustisk musik med foten i den amerikanska folktraditionens anda vällde ut ur molnet av kämpar. Med tillhyggen som gitarrer, banjos, kontrabasar och trummor. Tunga andetag blandas med skrik och gnyenden som tillsammans bildar en genomträngande klagosång.

Nu ger sig bandet ut på turné med debutskivan BUGALÚ och stannar bland annat till på vår underjordiska scen.

Medlemmar:
Elin Engberg: sång, kontrabas
Christoffer Johansson: sång, akustisk gitarr, banjo
Bror Gunnar Jansson: sång, halvakustisk gitarr
Emanuel Svensson: trummor

Det går alldeles utmärkt att besöka dem även på Facebook

Underjordiska Dansbanan: N. Hedman x 2
En hel fjärdedel av den stora syskonskaran Hedman bjuder oss denna kväll musiken vid dansbanan: Nanna & Noa! Dessa båda Hedmän är sedan länge stamgäster, och känner därmed väl till rytmerna som får oss att dansa i källaren, men det är först denna kväll de bjuder premiärspelning vid dansgolvet. Kom och bli som en i familjen när vi går loss till blandade dansanta rytmer från 1970-talet och framåt!

Bar de luxe: Acid Andy & Japanmartin
Långt ifrån fjärran öster har Acid Andy färdats för att möta vår numera lokala stammis-dj Japanmartin vid mixern uppe i baren denna kväll. Inledningsvis utlovas dub – i en blandning av såväl klassiska låtar som nysvarvade melodier. Senare glider duon över till mer elektroniska toner i högre tempo.

Välkomna!