Strebers + The Guilt

Datum: Lör 16/04 2016
Kostnad: 180 Riksdaler

Separat spelning kl 22.00. Dörrar kl 21. Förköp 180 kr införskaffas inom kort HÄR. För bara 150 kr till kan du göra kvällen komplett genom att köpa till kvällens vällagade och ekologiska rätt på närproducerat kött (veg. finns givetvis!) som serveras kl 19.30.

22: Strebers
Ett av Sveriges absolut första punkband har återuppstått för att visa oss att deras 30-år gamla texter fortfarande är lika aktuella idag, som när de en gång skrevs. Det var ur Strebers som 90-talets punkgrupp numero ett Dia Psalma bildades och nu har de båda banden i grund samma medlemmar.
Så här säger bandet själva om konserten: “Förra gången punkarna i Strebers spelade i Växjö så var det fortfarande vänstertrafik och Tv-apparaterna visade endast svartvit bild. Strebers kommer tillbaka till Växjö färgsprakande och bättre än någonsin, inte lika unga men minst lika arga som förr.” Frågan är väl dock de någonsin har spelat i Växjö förut, om sanningen ska fram? Vi tar tacksamt emot information om saken!

Efter Strebers konsert öppnar vi källaren för samtliga husets gäster och välkomnar ner till kvällens efterspelning.

23:30: The Guilt
The Guilt från Helsingborg/Malmö har foten på gasen och laser i basen. Laserpunk heter det när det osar svett, elaka synthslingor och höga sparkar.

Efter singelsläppet “Dance To the Revolution” (Suicide Records), och fjolårets EP “Die” (Heptown records) har det varit mycket flängande på autobahn tillsammans med maskintrummisen “Roland”. Nyligen hemkomna från vårens Europa-turné laddar Emma och Tobias om för att leverera dansefest på punkvis i Växjö. Det är döden i disco, det är dansen i revolution, det är The Guilt.