Slöjd de luxe: Pynta Hörlurar

Datum: Sön 21/02 2016
Kostnad: 0 Riksdaler

Varje söndag med start kl 15 slöjdas det för fulla muggar i vår slöjdbar! Alltid med en handledare på plats för att ge inblick i nya områden, lära ut grundläggande tekniker eller kort och gott inspirera er i skapandet. Dessa kan vara proffs utsända av hemslöjden, lokala konstnärer eller helt enkelt vem som helst som har en bra idé att dela med sig av.

Prova på att slöjda under avslappnande former med en öl eller fika, inga förkunskaper behövs! Deltagande är gratis och såväl material som verktyg finns oftast på plats, kolla inför varje tillfälle.

Visst behöver väl sladden till dina hörlurar ett ansiktslyft som samtidigt gör att den trasslar ihop sig mindre lätt? Vi tänkte väl det!

Ta en runda förbi Slöjd de luxe slöjdbar och ge dina hörlurar lite exttra kärlek med en färgglad hörlurssladd. Med små medel kommer man långt! För denna workshop kräver vi enbart att du tar med dina egna hörlurar. Allt övrigt material finns på plats!

Er instruktör vid detta tillfälle är mångsysslaren och mångpysslaren Erica Engdahl som vet hur många komplimanger man får med ett par hörlurar med bepärlad sladd!

Slöjdbaren stöttas av ABF, Hemslöjden Kronoberg, Växjö kommun och Kafé de Luxe!