Bubbelklubben Hiphop: Promoe + Adrijana▀

Datum: Tor 07/04 2016
Kostnad: 195 Riksdaler

Ännu en av landets ledande hiphop-röster besöker bubbelklubben! Dörrar 21, på scen 22. Förköp finns nu här!

21.30: Adrijana
Växjö-rapparen Adrijana debuterade i höstas med video-remaken “Mammas Opel” och har sedan dess bland annat släppt singeln “Boi”. Hon har genom sina grymma livegig visat att hon håller för att öppna för en artist som Promoe. Nu är hon tillbaka med ytterligare en låt med hitpotential: “On Top”, producerad av Flex. Avnjut den genom ett litet klick nedan!

22: Mårten ”Promoe” Edh har sedan 1992 figurerat som en av huvudpersonerna i ett av Sveriges största och mest inflytelserika hiphopband – Looptroop Rockers. År 2009 tog han hela Sverige under sina vingar med ”Svennebanan” och dess efterföljande album. Efter flitiga Looptroop-släpp och år av turnerande är Promoe nu aktuell med sitt sjunde soloalbum, som släpptes alldeles nyss! Titelspåret “Fult folk” som gästas av flerfaldigt Grammis- och P3 Guldnominerade Hurula visar att albumet med all säkerhet kommer bli ett av de viktigaste svenska släppen 2016.

Albumet är producerat av bandmedlemmen Magnus “Embee” Bergkvist och övriga gäster på albumet är bland andra Aleks, Rosh och Ayla Shatz.

Sju år har gått sedan Promoe senast åkte på turné som soloartist. Den som väntar på något gott, säger ordspråket och gott blir det garanterat när Promoe åter erövrar landets scener, radioapparater och spellistor!

Dj: QFX
Som alla torsdagar bjuder vi nischad musik kvällen lång, och denna kväll är det Dj QFX – mannen bakom Baskalas – som visar att han även behärskar hiphop-genren. Han kommer med snygga mixar att blanda hiphop-klassiker med gamla och nya okända spår – ända fram till 1-slaget.

I samarbete med: KLUBB och VIS

Foto: Niklas Gustavsson, fler bilder på Rockfoto.nu