Partiet

Datum: Lör 12/03 2016
Kostnad: 120 Riksdaler

Mycket spontant FIN-besök från en av landets hetaste reggae-akter! tack vare en sista-minuten-deal kan vi erbjuda konserten för superpriset 120 kr! Detta gäller från kl 22, innan dess är entrén helt fri.

Inget förköp!

23.30: Partiet
Efter fyra års nästintill konstant turnerande med hundratals spelningar och tusentals fans i bagaget är Partiet nu ett stort namn på den svenska reggaescenen. Få kan mäta sig med Partiet när det kommer till att blanda musik, politik och liveshow på ett nyskapande sätt. I partikostymerna levererar Partiet svettiga röjiga konserter. Förr i vardagsrum och på gatuhörn. Nu på några av de fetaste scenerna i landet. Politiken känns röd- grön-rosa, musiken låter röd-gul-grön, liveshowen för tankarna till The Hives blandat med Timbuktu och Damn!

Som extra krydda på reggaemoset har bandet precis släppt fantastiska plattan “Upp till dans” som ni kan avlyssna t.ex. i spelaren nedan:

Underjordiska Dansbanan: Dj Frrst
Även bakom dj-skänken föräras vi denna kväll finfrämmat. Dj Frrst är hälften av 00-talets hajpade elektro-akt The Tough Alliance. Men denna kväll ligger inte hans fokus på elektronisk indiepop, utan i andra genrer som ligger Frrst varmt om hjärtat: Nämligen Hiphop & Reggae.

Gräddhyllans Vinylbar: Dj Eddie
Även Dj Eddie ser och hör vi vanligen i sitt elektroniska alter ego Avancerad Häst, framförandes autentisk 90-tals-game-boy-musik. Men vid grammofonen låter han helt andra influenser ljuda: 70-talsklassiker av Pink Floyd, Jethro Tull, mjukare Black Sabbath & Rolling Stones blandas med en liten dos 80-tals-Bowie, en nypa reggae och annat smått och gott.

Bar de luxe: Matilda & Olivia
Olivia har det sista året skämt bort oss med dansanta melodier i källaren genom sitt dj-kollektiv Klubbland. Denna kväll tar hon sällskap av färskingen Matilda för att bjuda oss en kväll av något mer tillbakalutad “hiphop, gammal rock, blandad pop och allt annat med härligt beat”!

Välkomna på en toppmatad nöjeskväll i Snus-Lundgrens glädjekvarter!