Sköna söndag: Mika Olavi

Datum: Sön 17/04 2016
Kostnad: 0 Riksdaler

Sköna Söndag bjuder på slöjd, brädspel, levande musik kl 20, lagom häng och sedvanligt skön söndagsstämning. Extra trevliga priser för studenter dagen/kvällen lång och alldeles fri entré!

15-18: Slöjd de luxe – Protestpärlplattor
Stoppa dålig TV, sänk busspriserna, förbjud måndagar, ner med alla? Kontrasten mellan en käck och färgglad pärlplatta och lite visande var skåpet ska stå tycker vi är fantastisk så vi ses och gör protestpärlplattor tillsammans! Politiska protester såväl som opolitiska protester går att uttrycka med plastpärlor! Kom och skapa en tjusig pärlplatta med just din protest på Slöjd de luxe slöjdbar på Kafé de Luxe.

17: Spel de luxe – Eldritch Horror: Under The Pyramids
Denna söndag kommer vi spela det fantastiska Eldritch Horror. Tillsammans löser vi de mysterier som omgärdar de stora avgudarna kända som The Great Old Ones och med lite tur hindrar vi dem från att ta sig till vår dimension.
För erfarna spelare kommer vi erbjuda chansen att testa den nya expansionen Under The Pyramids och för folk som testar spelet för första gången kommer vi ha en grundlig genomgång följt av en genomspelning av originalspelet.

Det hela kostar ingenting (förrän du börjar handla godsaker på ovanvåning), och alla typer och åldrar välkomnas!

20: Mika Olavi
Mika Olavi är tatuerare och musiker. 2012 släppte han sin debutskiva ”Nålkonstnärens visor”, strax efter startade han Sveriges enda tatueringsstudio med visinriktning, ByssanLull Tatuering i Göteborg. Han har haft gitarr som huvudinstrument sedan början av sin karriär men nu har han äntligen lärt sig att bemästra ett dragspel som han ackompanjerar sina alster med.

Nyss släppte han skivan Tvivla – En ateistisk Psalmbok.
En humoristisk, underhållande och realistisk skiva befriat från villfarelser, vidskeplighet och myter.