Raring

Datum: Fre 22/04 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

Till kvällens konsert avläggs 100kr i entré från kl22. På scen 23:30.

Raring
I höstas spelade Raring sig genom Sverige inför en entusiastisk publik. Mattias Alkberg höjde bandet till skyarna och beskrev deras sound som ”befriande omodern rockmusik.” Debut-EPn som släpptes i mars hyllades även den av kritikerna och beskrevs bland annat som ”ett långfinger i ögat på oss musikälskare.”

Rasmus Winblad (Milyon, Tigerbukten) och Anton Nyström (Södra Sverige), som duon består av, spelar unik rockmusik med starka texter och ett sväng som får dig att vilja dansa och gråta samtidigt.

”70-tals-rock och 80-tals-pop. Och jeansjackepunk. Och The Smiths. Jag hör en Neon Boys-slinga här och ett Stooges-riff där. Och framförallt hör jag en klassisk popsensibiltet och en refrängstyrka långt utöver det vanliga.” – Mattias Alkberg

Förlyssna med klippet nedan:

Underjordiska Dansbanan: Tältatruppen
Tältatruppen is back! Dj-kollektivet representeras just denna kväll av Rasmus & David som utlovar “tunga kickar, funkiga beats och dansanta melodier”. Tältatruppen vet vad som får folk att löpa linan ut när det kommer till dans, så värm upp hemma vid stormköket och kom sedan loss på dansgolvet. Alla som uppvisar STF-kort får önska en låt.

Gräddhyllans vinylbar: Vinyl Frontier
Dj-duon Calum och Onni gräver djupt i vinylbacken för att leta fram kosmiska vibbar från andra sidan galaxen. Långt långt borta i jazzen, afron, latin och soulens land är deras hemvist, men just denna fredag föräras Växjö deras musik.

Välkomna!