Bubbelklubben: Regnbågsreggae med General Knas & Antonio D

Datum: Tor 12/05 2016
Kostnad: 175 Riksdaler

En festkväll i vår källare för att ge upprättelse till alla öppensinniga reggae-lovers som tvingas leva med genrens homofobiska rykte. Som alla torsdagar ger vi rabatt på såväl entré som mat och dryck till studenter. Dörrar 21, musik på scen från 21:30.

På scen: General Knas & Antonio D och Anna Bola.

Dj Lion spisar plattor

Förköpsbiljetter här!

21:30: Anna Bola
Anna Bola är Jahnaman Records alldeles egna kraftpaket från Malmö och som vanligen brukar synas med feministiska hiphop-kollektivet Kvinnliga Situationen. Anna Bola Utför och producerar unik rap som är allt annat än lättförglömlig. Med djupa texter och en knasigt skön vibe sätter hon din själ i gungning.

facebook.com/annabolamusic/

22: General Knas & Antonio D
Under epitetet kärlek och revolt åker nu Generalen och Antonio D. land och rike runt tillsammans med sin vapendragare Dj Lion för att giva Sverige en stor dos reggae!

General Knas, mest känd som en av frontarna från Svenska Akademien. 2006 släpptes första soloalbumet och han har därefter fortsatte att vara ständigt aktuell bland reggae-älskare. Ett nytt album är på väg och med en ny singel alldeles runt hörnet. Antonio D är med i Djungeln, han släpper ständigt storslagen musik, vann Panta Mera-tävlingen och gjorde nyligen megalåten “Deja Vu” tillsammans med General Knas. Antonio D har rötterna i reggae-kollektivet Lide Najs som i fjor gav ut EP:n “Från Karlshamn till Kingston” som togs emot med öppna armar Sverige runt.

Välkomna!