Sköna maj-progg: Bergsbestigarna

Datum: Sön 01/05 2016
Kostnad: 0 Riksdaler

Söndagar bjuder som vanligt på slöjd, brädspel, levande musik kl 20, lagom häng och sedvanligt skön söndagsstämning. Extra trevliga priser för studenter dagen/kvällen lång och alldeles fri entré!

Denna söndag är det dessutom lite extra skön maj-progg i matsalen på övre plan. Kvällen inleds med:

15-18 Slöjd de luxe: Åsiktsbroderi
Antingen har du gått i demonstrationståg idag eller så har du inte; oavsett vilket är du välkommen att komma och uttrycka din åsikt med nål och tråd tillsammans med oss! Vi finns för att visa just dig att broderi inte bara är något som mormor brukade syssla med när du var liten; kom förbi för att brodera och säga vad du tycker! Politiska åsikter såväl som opolitiska åsikter går bra att brodera!

17: Spel de luxe
Kom och spela brädspel (vad mormor skulle kalla sällskapsspel) med annat trevligt folk. Söndagkvällar förvandlas vår kära källarlokal för några timmar till ett brädspelscafé.

Det hela kostar ingenting (förrän du börjar handla godsaker på ovanvåning), och alla typer och åldrar välkomnas!

20: Bergsbestigarna
Är en halvakustisk trio vars musik är inspirerad av den politiska svenska proggen och tanken om att förändra samhället. I bandet finns vi Pontus Gill (akustisk gitarr/sång), Markus Larsson (elgitarr/munspel/sång) och Robert Armblad (akustisk gitarr/sång). Med egen text och musik, färska översättningar och en och annan klassiker från den internationella arbetarrörelsens repertoar så finns det risk för att Bergsbestigarna får de knutna nävarna att hagla i lokalen.

Välkomna!