Maximelinator

Datum: Fre 29/04 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23.

Underjordiska Dansbanan: Maximelinator
Melina Borglowe är som bekant Värends nya pophopp. Men trots att hon skapar egen fantastisk musik är hon storsint nog att då och då lyssna till andra artisters låtar. Och denna kväll delar hon dessa med oss alla, i sällskap av sin fästman Max – även han musiker under namnet Cabalist. De tu kommer att förse oss med mängder av sköna och dansanta poplåtar i ordets vidaste bemärkelse. “Fullt ös – medvetslös, blandat med allt du kan sjunga till!” utlovar Maximelinator.

Gräddhyllans Vinylbar: Dj Loppis
När bokaren i går frågade Jennie och Melina (Ja – även hon heter så fint!) om de ville spela vinylskivor sa de att inte ägde några. Han stack till dem en femtiolapp och pekade vägen mot Emmaus Second Hand. Nu, ett knappt dygn senare har duon med det glänsande namnet Dj Loppis fyndat ihop en hel liten samling vinyler som de kommer provspela för oss. Missa inte detta musikaliska experiment!

Bar de luxe: MeLinus
Nej, det är inte riktigt sant att det vid samtliga dj-platser finns en Melina ikväll, men oj så nära! MeLinus känner vi annars som källarens högljudda dj Fenomenet, men denna kväll smiter han upp en våning för att spela i baren. En tillbakalutad mix av rhythm ‘n’ blues, soul, funk, pop & hiphop har han laddat resediskoteket med. Kom och häng!

Välkommen, Bien venue, Willkommen!