Gay de luxe: Extra Allt!

Datum: Fre 13/05 2016
Kostnad: 120 Riksdaler

För att fira den pågående PRIDE-veckan och ladda inför lördagens Pride-manifestation tänkte vi bjuda in till en Gay de luxe med EXTRA ALLT! Vi förväntar oss inte att ni ska kunna ta in hela programförklaringen nedan, utan hoppas snarare att ni kommer och bara följer med i härligheterna!
120 kr från kl 22.00 – innan dess helt GRATIS.

Kvällens värdpar: Freaky Easter & Miss Glitter
Våra stående ciceroner Andreas & Magnus är mitt i PRIDE-veckans epicentrum och har därför fått ledigt för en kväll. Så gott som fullvärdiga stand-ins är de glamourösa Freaky Easter & Miss Glitter! Den sistnämnda kommer att stå för det ljusa, svala och sköna medan Freaky Easter beskriver sig själv mer som en pimpad Stray dog.

20: Gay de luxe Warm up: Jazz duo
Från piano & bas bjuder Daniel Forstén & Joel Selsfors mjuka tongångar. Till detta serveras mat och förfriskningar från vår GLADA MENY.

21: Gay de luxe-Quiz
Vårt värdpar bjuder in till musik-Quiz med gränslöst HBQT-tema. Dela upp er i lag och spela – det är en ren vinst att bara delta – men utöver detta berikas vinnare med fina priser!

22.30: Gay de luxe Qaraoke
En av kvällens sensationer består i Quaraoke – d.v.s att ni i publiken bjuds att sjunga en låt från en gedigen lista och sedan ackompanjeras av vårt livs levande Gay de luxe-band! Detta fortgår tills vi tappat rösterna och ledstjärnorna för det hela är förstås Freaky Easter & Miss Glitter.

Dj Kjelvis and Go BaNannas
Kvällens dj-duo är specialdesignad för att passa denna färgsprakande kväll som fisken i handsken! Dj Kjelvis vilda musikaliska kast har vi fått smaka på hans egna klubb Kjelvis Diskotek – där han bjuder upp till dans med mottot “alltid rätt låt”. Go BaNannas är Nanna Hedmans nya fräcka alias.
Musiken kommer att ta tvärsprång mellan de mest oväntade genrer men definitivt bjuda mycket gammal disco, festrock, glad pop. Men även ögonen ska få sitt så Kjelvis utlovar såväl finkostym som idelliga hattbyten & Go BaNannas kommer också klä sig glittrande grann!

Live Dj Horn: Nadia Hamouchi
Tro det eller ej, men vi nöjer oss inte med Kjelvis & Go BaNannas musikaliska mischmasch, utan som en extra lax på brasan adderar vi livs levande trumpetimprovisation på toppen! Detta framfört i stundens hetta av självaste Nadia Hamouchi – musiker tillsammans med mängder av artister som Titiyo, Kristin Amparo och Jasmine Kara…

Gräddhyllans Vinylbar: Maria Garmer
Den som vill ta en liten paus från intrycken i källaren kan med fördel traska upp till Gräddhyllan. Här bjuder Maria Garmer på pop, rock och andra ljudkarameller – med fokus på kvinnliga artister. Såklart!

Sluta läsa nu och kom!