Swinging Hayriders

Datum: Fre 01/07 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

Fredag och konsertkväll med klassiskt västern-sväng. Färdas bort mot Texas vidder med Swinging Hayriders i två set. Entré 100kr, dörrar 21.30. Med första set 22, och andra 23:30. Till andra set välkomnas husets övriga gäster ner i källaren!

Förköp finnes här!

22 & 23.30: Swinging Hayriders
Swinging Hayriders musikstil utgörs av det som brukar kallas
Western Swing där countryns melodier och berättande
texter paras med swingens dansanta rytmer. Med musikens ursprung i 40-talets Texas och Oklahoma bjöd storhetstiden på artister som Bob Wills and his Texas Playboys, Spade Cooley och Patsy Montana. En perfekt kombo av fest- och dansvänlig musik!

Med sig har Swingin Hayriders medlemmar med ett gediget förflutet inom flera olika musikstilar men som alla förenas av kärleken till den vilda västern. I 10 år har de rest land & rike runt med sin musik.

Lyssna gärna nedan:

Underjordiska Dansbanan: Karlamellen
Dj Karlamellen är den gänglige hjälte som bjuder upp till dans denna afton. Han kommer att bjussa på smaskigt örongodis för alla dansanta själar. Inleder med country och annan amerikansk kvalitetsmusik från gamla dagar och blandar framåt natten in saltare karlamellodier i form av rock, pop, punk, progg, indie och en släng av kultis. Inte coolt, men kul!

Glassverandan: Mars Madame & Mister Mike
En vecka innan Avantgardet intar Kafé de luxe får vi besök från bandets hemstad Nybro i form av dj-duon Mars Madame & Mister Mike. Räkna med musikaliskt blandad konfekt. Spelar inne om vädret inte tillåter utelir.