Premiär! Sommaronsdag de luxe: Coola Kids + DJ Kristian Anttila

Datum: Ons 29/06 2016
Kostnad: 50 Riksdaler

50 kr från kl 22. Öppet till 01.

Enligt lång tradition gör vi riktig fest av sommarens onsdagar, och det hela börjar just denna kväll! Vi samlar kulörta lampor, frustande högtalare och fräsiga artister från när och fjärran och förvandlar matsalen till ett vivlande dansgolv!

23.30: Coola Kids
Pontus Andersén har i ungdomens vår bjudit oss kaotiska konserter med sitt elektroniska projekt Skrattattack. Denna kväll kommer tillbaka med dubbel kraft tillsammans med sin bandkompis Serhat Demirok, hitlåten “Ligga med Nils” och Pizzaslice records i ryggen.
Coola Kids är som om Bolibompa möter den hårda betongen. Pontus står för glada melodier och Serhat kör hårda rhymes med gangstertouch!

22.30: DJ Kristian Anttila
Kristian trivs hos oss, och vi gillar att ha honom här. Så i väntan på kommande spelning i vår källare lämnar han Götet för att bjuda oss sin dj-premiär i Växjö just denna kväll! Efter konserten med Coola Kids https://www.facebook.com/AnttilaKristian/?fref=ts växlar han upp tempot och blandar den organiska popmusiken med elektronisk dito.

Glassverandan: Jonte Prippz & Soul-Erik
På verandan spelas vinylskivor och inget annat modernt krafs denna kväll! Våra hemvändande dj-vänner kommer att bjuda oss en rejält uppmixad häxblandning av disco, soul, synthpop & rytmer från hela världen.

Ta din bästa hawaiiskjorta på och ge dej hän i kvällens tropiska mingel- och danskalas!