Sunset Serenaders

Datum: Ons 20/07 2016
Kostnad: 50 Riksdaler

Välkommen till ännu en sommaronsdag med två set levande musik på övre plan. På scen 21 & 23:00. 50kr från 22. Innan matsalsmusiken bjuds det stand-up i källaren.

21: Sunset Serenaders
Det tidiga 1930-talets Amerika: förbudstid, arbetslöshet, depression, gangsters. Det låter måhända inte så glatt. Sunset Serenaders musik däremot, sprungen ur denna era i den
amerikanska historien, är desto gladare. Och svängig, varm och yster förbudstidspop med massor av stämsång är vad som bjuds när Sunset Serenaders ställer sig på scen. Bandets debut-CD Hokum, Blues and Ballads har fått lysande recensioner av bl.a.
Jefferson, Lira och Rootsy.

Musiken framförs med tidstypiska akustiska instrument – steel guitar, orkestergitarr och ståbas. Tänk låtar från tidiga ljudfilmer Broadwayshower, Tin Pan Alley och blues på 78-varvare. Hög stämning utlovas, och det med helt legala medel!

Hur Sunset Serenaders låter, kan ni höra med spelaren nedan:

Efter stand-uphumorn och 30tals-musiken leds kvällen vidare av hela två Dj:s.

Glassverandan: Över Jord
Från undre till övre plan tar sig kvällens komikergäng för att bjuda på svänging verandamusik. Det blir en salig blandning som kastar oss tvärt mellan elektroniskt och organiskt. Med sin musik siktar de mot skyn & har vi tur tar de sig en bra bit över våra färgglada markiser.

Top Level Dance Floor: Selector Hector
Rock’n’roll av det mer gammeldags slaget bjuds när bokarn själv tar över spakarna på det övre dansgolvet. Från låtarna som fick mormor att gå loss på dansbanan till även något mer färska hits. Med influenser av psykedeliskt, rockigt, bluesigt och bara ibland distat håller Selector Hector igång brädgolvets dansgung hela aftonen lång.

Välkomna!