Swing Tarturo

Datum: Fre 12/08 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 22. På scen 22.30, med paus och ett andra set som drar igång vid midnatt.

Förköp finner ni här!

Göteborgskvartetten Swing Tarturo kommer tillbaks till Kafé de luxe med ny skiva av finaste nutidsswing i bagaget. Såväl gammal som ung kan räkna med att tappa kontroll över både fötter och smilband när bandet släpper loss i vår källare!

Aktuella texter influerade av vår omvärld blandas med 1920-talsmusik och vips: uppstår en både gränslös och tidlös värld av dans & glädje! Genom musiken som tycks komma direkt från en vevgrammofon rytande blues och rebellisk swing valsar vi med bandet mot en ljusare framtid.

Julia Johansson: Sång, trombonini (lyxvarianten av kazoo), splash
Anton Stokes: Gitarr
Johan Bengtsson: Kontrabas
Kristoffer Alehed: Trombon & Stepp

Dj Jazzhatten
..inleder kvällen i källaren genom att spisa swing och annan FARLIG JAZZ från gamla tider. Detta från vinylskivor och inget annat trams!

Underjordiska Dansbanan: Cebbe & Ellen
Ellens far var i svunna tider hovmästare på vår forna restaurang Wibrovski. Sedan fader Todevski lämnade bygget har familjen bidragit till vår försörjning genom handel av mat och dryck.
Men nu gör kommer Makedonska ätten tillbaka i tjänst genom dottern Ellen – kvällens DJ! Vid sin sida har hon hemvändande storstadsflamman Cebbe som många gånger bjudit oss hejdlös dans i källaren. Räkna med klubbiga, poppiga tongångar, hiphop och en del guilty pleasures när duon förvandlar källaren till ett stormande danshav!

Bar de luxe: Selecta Don Simon
The Don är tillbaka hos oss för att gunga oss långt bort från Radio-Rix-eländet med sköna baktakter. Reggae är det som står på menyn i restaurangen, och det kommer levereras tunga gamla godingar, veckofärska tunes och allt där emellan!

Välkomna!