The Urban Pioneers (US)

Datum: Ons 17/08 2016
Kostnad: 50 Riksdaler

Vi ger er ännu en sommaronsdag, denna gång med amerikanska hillbilly-mästarna The Urban Pioneers! 50kr från 21 och musik på scen 22:30.

22.30: The Urban Pioneers
Med clawhammer-banjo, fiol och doghouse-bas tar sig Urban Pioneers genom Sverige för att bjuda upp till amerikanskt hillbilly-sväng. Det strängbaserade bandet spelar såväl traditionell som egen musik. Med lite tur dyker kanske även ett dragspel eller en tvättbräda in i instrumentmixen. Förbered er på tvära kast med toner från både öst och väst, allt för att ge publiken en ordentlig dos av taktstamp, dansant musik och god stämning!

23.30: Sindelius Funk
Broder Jon följer upp konserten med ett dj-set av groovig afroamerikanska rytmer från 70-talet – soul, funk & motown! Sly, James & Aretha får sällskap av sina minde kända men lika svängiga brothers and sisters. Smabbodla polisonger och mickfrilla och kasta dej loss i dans i matsalen!

GlassVerandan: Moa & Rasmus
För alla som kommer för bandet denna kväll kommer Moa & Rasmus bjuda Country, Bluegrass och dylika tongångar på verandan, ända till det bistra slutet kl 01.

Welcome folks!