Onsdagsrock: Seremonia (FIN) + Skogen Brinner

Datum: Ons 28/09 2016
Kostnad: 50 Riksdaler

Dörrar 21. På scen 22. Entré 50kr från 21 till hela huset.

Lille-lördag förvandlas till rockiga aftnar med såväl dj:s som levande musik. Denna kväll levereras dubbel dos rock.

22: Seremonia (FIN)
Ett fåtal finska band har hållt sig till den gamla skolans psykedeliska hårdrock, men det finns bara ett band som gör det på sitt modersmål! Seremonias debut-album fylldes med fuzz-gitarrer, hejdlösa trum-groove, rymdsynthar och en unik sångröst från Noora Federley. Tillsammans blandar Sermonia friskt med proto-metal, doom, klassisk rock och psykedelika. De tråkiga och moderna välproducerade ljuden har bandet helt lämnat åt sidan för att ge plats och ett alldeles eget sound. Kika gärna på deras facebook eller förlyssna med spelare nedan.


23: Skogen Brinner
Skogen Brinner är rockkvartetten från Östergötlands vidder. De leverar välljudande hårdrock och tunga texter med kraftiga 70tals-vibbar. Fullängdsdebuten, ”1 st”, släpptes på Subliminal Sounds och är en magnifikt elak och ruffigt drogdimmig protometalhistoria uppstånden ur ett självförakt närt av en alltmer flottig svensk ödemark. Ondskefull, giftig och manisk rock, psykotisk sång, knotiga gitarrer, mullrande bas och trummor sönderslagna till en massa.

“Skogen Brinners debut låter som Black Sabbath skulle gjort om de växt upp i Blackeberg istället för Birmingham.” – Gaffa

Djs: Svinpäls och Melissa
Före, mellan och efter den levande musiken spisar Muskelrocksdirektören Svinpäls och Onsdagsrockaren Melissa rock av bästa sort! Vänta er ett välblandat ös på vår underjordiska dansbana!

Välkomna!