Final Days Society▀

Datum: Fre 16/09 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

Vi ändrade speltiden till kl 23 för att harmonisera med kvällens premiärfest på Kafé de luxes finrum (f.d. Gräddhyllan). 100 kr från kl 22.

Förköp finner ni med ett klick här!

23: Final Days Society
Växjös postrocks-konungar bestiger åter den scen där de tidigare bjudit episka spelningar med sin dynamiska, känsloladdade och storslagna musik. För nästan 10 år sedan började bandet sin musikaliska bana med debut-albumet “Noise Passes, Silence Remains” i post-rockens storhetstid och mer skulle det bli. Det senare albumet “Ours is not a caravan of despair” utsågs till ett av årets bästa album 2011 av Joyzine. Dessutom fick låten “60” agera soundtrack i kortfilmen ”Prinsen” med Adam Pålsson. Bandet släppte sitt tredje album “Icebreaker” i mitten av 2015 och har sedan dess hunnit göra spelningar både i Sverige och runtom i Europa.

Innan de går i dvala för att färdigställa deras nästa verk så kliver de upp på vår scen och spelar intensiv postrock som inte lämnar någon oberörd. Det är inte särskilt ofta vi ser dem i Växjö, så missa inte chansen att uppleva smålands alldeles egna wall of sound!

Välkomna! –

Foto: Niklas Gustavsson, fler bilder på Rockfoto.nu