Sköna Söndag: Det är kärlek

Datum: Sön 11/09 2016
Kostnad: 0 Riksdaler

Stadens skönaste söndags-klubb Sköna Söndag är här! Öppet dagen lång med fri entré och som krona på verket levande lågmäld musik kl 20 – passande för såväl dinerande gäster som fikande, drickande eller kort och gott njutande diton.

20: Det är kärlek
Det är kärlek är David Wingren och Andreas From. Tillsammans spelar de kompromisslös visa om den romantiklösa kärleken! En intensiv och ständig längtan efter någonting bättre. Något äkta och kanske meningsfullt. Förälskelsens svek ställs mot kärlekens brutala verklighet. Allt invävt med en musikalisk humor och glimten i ögat. Den mysiga duon dansar på den tunna röda linjen mellan galenskap och genialitet!

David Wingren fick 2006-års Ted Gärdestads stipendie och strax därefter släpptes Det är kärleks första EP. Med spelningar på allt från Cirkus i Stockholm, Liseberg, Kungsträdgården till bystugor,
vardagsrum, gathörn, två släppta EPs och en fullängdare i bagaget siktar de nu framåt. Våren 2015 hittade kärlek äntligen hem när Andreas From klev ombord med sitt välljudande Fender Rhodes-piano och magiska känsla för det lilla i det stora.

http://www.detärkärlek.se/