Slöjd de luxe - Finissage & Slangslöjd

Datum: Sön 02/10 2016
Kostnad: 0 Riksdaler

Höstpremiär för vår numera klassiska slöjdbar! Denna glittrande premiärdag passar vi samtidigt på att ha finissage för den lamputställning som hängt i källaren sedan hemslöjdens dag. Nu kommer också de korgar som visades upp på vernissagen dyka upp på nytt. Sista chansen att lägga vantarna på något av föremålen, så ta med den stora börsen!

Varannan söndag t.o.m 11/12 kommer vi med start kl 15 slöjda för glatta livet i vår slöjdbar! Alltid med en handledare på plats för att ge inblick i nya områden, lära ut grundläggande tekniker eller kort och gott inspirera er i skapandet. Dessa kan vara proffs utsända av hemslöjden, lokala konstnärer eller helt enkelt vem som helst som har en bra idé att dela med sig av.

Prova på att slöjda under avslappnande former stärkt av en öl eller fika. Inga förkunskaper krävs och ALLA åldrar välkomnas! Deltagande är gratis och såväl material som verktyg finns oftast på plats, kolla inför varje tillfälle.

Cykelslangskorgar
Dagen till ära skapas det korgar av cykelslang! Passa också på att ställa frågor om cykelslangens användningsområden till cykelexperter från Tempus.

Instruktörer: Erica med Lone och Leif från Tempus.

Välkomna!