Höstpremiär: GAY de luxe

Datum: Lör 08/10 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

20-22: Fri entré! Från kl 22 kostar det 100 kr att ta sig förbi de gnisslande gångjärnen i ladugårdsdörren.

Efter ett alltför långt uppehåll är HBTQ-klubben Gay de luxe tillbaka, med buller och bång! I vanlig ordning är ALLA frisinnade människor välkomna och stämningen lika skruvad som kärleksfull!

Vi inleder med förfest från kl 20, och höjer temperaturen allt eftersom kvällen går! Mat- och dryck serveras till GLADA PRISER mellan 20 och 22.

Kl 21: Gay de luxe-quiz med Andy & Mangy
Klubbens ständiga glittrande värdpar Andreas & Magnus bjuder frågesport – i vanlig ordning med helt lagom knasiga frågor och flådiga vinster!

Kl 22.30: Queeraoke med herr Krul
Efter vårens succé med prideveckans live-karaoke kan vi inte låta bli att bjuda in till ännu en kväll där alla strupar får göra sig hörda i gillestugan! Kvällens värd herr Krul kommer dock att se till att den som sjunger alltför räligt inte håller på FÖR länge. Han kommer också ansvara för att vi alla kan följa med i de ack så viktiga sångtexterna som projiceras på skimrande regnbågstyger. Herr Krul har erfarenhet som Karaokevärd från fräna ställen i de stora städerna. Han har också erfarenhet av höga klackar, som dock valts bort iom vår begränsade takhöjd (det är bara 260 cm i gillestugan). Missa icke denna fest!

Kl 00-03: Gay Disco de luxe: Sailor Moon & Fenomenet
För denna stora kväll har två av våra rutinerade fest-jockeys slagit sina dj-påsar samman! Resultatet är en stor gnistrande säck till bredden fylld av gammal hederlig disco, hits från svunna tider och andra allmänt lyckliga låtar! Räkna med en vild final av kvällen för gammal som ung, lätt som tung, queen som kung!

Finrummets vinylbar: Menteroja & Marty Mart
Menteroja – en av stadens mest rutinerade rappare – teamar denna kväll upp med Kafé de luxes egen Marty Mart. Duon bjuder en hel kväll av old school hiphop från vinylskivor. Vänd på kepsen, låna farfars största byxor och häng loss i baren!

Bar de luxe: Zizmond & Matz
Nej, Matz heter egentligen Mats, men inget hindrar Kafé de luxes PR-folk i jakten på ungdomens gunst! I vilket fall bjuder dessa en helkväll med indie-rock och -pop, som Zizmond toppar med en näve balkanrock – indieovich!

Vansinnigt välkomna!