Blues de luxe: Mercury Blues Band

Datum: Lör 01/10 2016
Kostnad: 120 Riksdaler

Dörrar 21, på scen 21.30, 2 set.

Blues de luxe intar i vanlig ordning vår källare månadens första lördag. Denna kväll får vi finfrämmat ifrån den kungliga hålan vid mälaren, ett band som är känt som ett av Sveriges främsta tolkare av 50-tals-chicagoblues: Mercury Blues Band!

Som vanligt hålls det Blues Dinner som köps samtidigt med biljetten och serveras 19:30. Kvällens varmrätt på närproducerat kött – eller vegetariskt alternativ, för blott 150kr!

Förköp finner ni här!

Mercury Blues Band
“These guys really know their shit” – Living Blues Magazine

Samtliga medlemmar har massor av rutin från andra band:

Thomas Grahn som trakterar såväl munspel som -läder, har tilldelats såväl Janne Rosenqviststipendiet och Åmål blues award!

Gitarristen Per Ängkvist spelade professionellt i början av 90-talet men spelar numera mest för nöjes skull, emellan inspelningsarbete i egna studion.

Vid klaveret finner vi Andrea Ängkvist Resch har spelat i ett otal band på krogar och andra scener runt om i landet i ca 30 år.

Urban Hed är en av Sveriges mest rutinerade basister. Har spelat och spelar bl a med Sven Zetterberg, Knockout Greg & Blue Weather, Sigge Hill, The Beat From Palookaville och många fler.

Som ni förstår kan denna kväll inte bli annat än underbar – kom, bara kom!