Bam Bam Club #2: Dj Patuu + Ward mm

Datum: Lör 22/10 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 22. Dörrar kl. 21:30.

Bam Bam Club – stadens mest dansanta reggae- & dancehallklubb är tillbaka! Premiären med Sister Nancy, Danjah och Concrete Steppaz blev en supersuccé så vi kör igen!

Denna gång har vi ett koppel med DJ’s på scen OCH en liveakt!

DJ PATUU – Twang System / Stockholm
En av Nordens bästa dj:s inom reggae- och dancehall. Patuu har spelat på många av genrens stora scener, festivaler och klubbar runtom i landet och ute i Europa. Han har även backat flera världsartister och är just nu Million Stylez officiella dj samt dj i gruppen Twang System.

Soundcloud

DJ YESIJAH – Tactical Sound / Västerås
Tactical Sound är i dagsläget ett enmanna-projekt med DJ Yesijah vid rodret som varvar dj-arbetet med att vara arrangör och uppbackare av andra artister. Genom åren har han även samlat på sig tusentals vinylplattor där en del får följa med på spelningarna. En mycket uppskattad dj som man lär få se mycket mer av i framtiden!

Soundcloud

WARD – Göteborg
Svensk up and coming reggae-, hiphop- och dancehall-artist med säte i Göteborg. Ward debuterade med första singeln Oslagbar i slutet av sommaren 2015 och har sedan dess fyllt på med ytterligare singelalster i stadig ström.

Under sin korta karriär har Ward delat scenen med artister som General Knas, Kapten Röd och Essa Cham. Och i somras ingick Ward i ett samarbete med reggaegruppen Twang System och spelade på festivaler som Öland Roots och Långsta Rasta.

https://www.facebook.com/ward1polstan/

SELECTA DON SIMON – Bam Bam Club Resident DJ – Mellan varven spisar vår lokale Don Simon baktakter så att taket gungar!

VINYLBAREN: DAVID & KRISTIN
Efter plågsamt långvarigt skolk från dj-mixern är David Schagerström tillbaks vid mixern i finrummet! Vid hans sida är denna kväll äkta sambon Kristin Karlsson. Efter fjolårets flytt har duon lämnat vinylerna kvar i flyttlådan, så kvällens utbud avgörs helt enkelt av de plattor som finns i bunten som på slump fiskades upp. Pop, electronica & så naturligtvis Helmut Jederknüller mit seinem Super Stereo à gogo Orchester!