An exotic night with Ìxtahuele

Datum: Lör 12/11 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

Vi förvandlar vårt vardagsrum till exotisk lounge-miljö och bjuder in till en världen-runt-resa för ditt inre öga. Välkommen till fjärran och bortglömda exotiska öar, förlorade mark och gamla städer – tillbaka till det ottomanska imperiet, Port royal, eller den mytomspunna kontinenten Mu!

ALL INCLUSIVE-biljett
Välkomna till inledande exklusiv seans kl 21.30 när vi dukar upp vegetarisk mat av exotiskt slag, häller upp sprudlande drinkar och fröjdas tillsammans! Den exklusiva helkvällsbiljetten säljs i ytterst begränsad upplaga t.o.m torsdag kl 00, så passa på!

The Exotic Sounds of ÌXTAHUELE
Från den dimhöljda hamnstaden i västra Götaland kommer Ìxtahuele – landets förmodligen enda old-school exoticaorkester. Med hemstadens smältdegel av kulturer som inspiration spelar man autentiskt akustisk 50-tals-exotica som förflyttar oss till fjärran platser och svunna tider!

Orkestermedlemmarnas musikaliska bakgrunder i jazz, pop, surf, klassiskt, latin och världsmusik skapar en äkta, spännande och innovativ Exotica i världsklass. Detta har fört bandet till fjärran platser för konserter, men i ännu högre grad skänkt lyssnare omedelbara resor i tid och rum!

Ìxtahuele är extra aktuella just i höst tack vare släppet av sitt andra fullängdsalbum, som beskrivs så här:
“Gruppen bygger vidare på den grund som lades med debutalbumet och flörtar med jazz, mambo, orkestral 60-talspop, och stundtals även vals och visa, samtidigt som de står stadigt rotade i klassisk exotica. Resultatet är förföriskt och fantasieggande, stundtals glättigt, stundtals melankoliskt, samtidigt både nostalgiskt och modernt. Det är musik som passar lika bra för stilla dagdrömmar som för ett cocktailparty, vid poolen på semestern eller hemma en ruskig höstkväll. Detta är modernistisk musik för moderna människor!”

Oh lord, what a heavenly night!