Sköna Söndag Jazznight: EKO + Kvart i Trio

Datum: Sön 13/11 2016
Kostnad: 0 Riksdaler

Sköna söndag innebär såklart fri entré, slöjd, spel, musik, studentrabatt och suveränt ledig stämning! Jazzen är tillbaka i huset och självklart med tillhörande jam! Öppet har vi till 01.

15-18: Slöjd de luxe
Inled er söndag med slöjdbar! Denna gång blir det garngraffiti i olika konstellationer. Mer info finner ni på deras facebook!

19.30: Kvart i Trio
Med sina egna kompositioner bjuder denna unga lekfulla trio på svängig och stämningsfull jazz, med både traditionella och moderna klanger! Bas, piano och gitarr är sättningen.

20: EKO
Med sin frontduo Hedda Åberg (sång) och Christian Mellblom (trpt), levererar EKO egna tolkningar på jazzstandards med både traditionella och modernare inslag. Med uppbackning av Ludvid Hyrefelt på bas, Edvin Elmersson på gitarr och Tim Kingen Vinberg bakom trummorna kommer EKO att få Kafé de Luxe att svänga och den goda stämningen kommer eka i lokalen långt efter deras framträdande.

21: Jamsession
Musiker möts på scen och vemhelst i publiken som får feeling (inte det samma som har feeling) välkomnas att ansluta. Så ta din bästa näsflöjt i västen, kom hit och kom loss!

Varmt välkomna!