Fenomenet & Happy J

Datum: Sön 13/11 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

Dörrar 21 och 100kr från 22.

Medans det i vardagsrummet bjuds exotisk helkväll huserar dj:s i husets övriga delar!

Underjordiska dansbanan: Fenomenet & Happy J
Efter många omgångar bakom källarmixern är Fenomenet numera en expert på att få huset att gunga! Med sig denna kväll har han fantastiska Happy J. Flera dans-svettiga aftnar har det blivit och han får ikväll äran att bjuda på ännu en. Det bjuds på en blandning av stökig klubb, härlig pop, tuff hiphop och hård electro alltjämt blandat med nostalgiskt 90-tal. Helt enkelt allt som uppmuntrar till dans!

Bar de luxe: Ixtahuele All Stars ft. Selector Hector
När kvällens sista exotiska vibrafon- och congatoner ljudit ut blir det fortsatt djungelgung från både band och bokare! Ixtahuele har inte bara tagit med sig sina instrument utan också sina allra bästa skivor. Tillsammans med nöjesdirektörn själv, Selector Hector, fortsätter de på kvällens tema med ljud från fjärran, bortglömda exotiska öar, förlorade mark och gamla städer!

Finrummets vinylbar: Mixmaster Massimo ft. DeFEcT
Från tvärs över gatan kommer Mixmaster Massimo tillsammans med vår alldeles egna DeFEct för att spela det bästa av vad rock har att bjuda! Skivorna har de lånat, men dock inte deras gemensamma tycke för bra musik. Ta en svängom till finrummet för att spisa rock tillsammans med våra två kortväga gäster!

Välkomna!