Gay de luxe: Quiz + dj Sex factor

Datum: Lör 26/11 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

Lördag och åter dags för vår älskade och välkomnande klubb Gay de luxe! En kväll där HBTQ-folk får extra utrymme, men dit ALLA myndiga människor med öppna friska sinnen välkomnas. Dörrar 20 och 100kr från 22.

Vi inleder med förfest från kl 20, och höjer temperaturen allt eftersom kvällen går! Mat- och dryck serveras till GLADA PRISER mellan 20 och 22.

21: Gay de luxe-quiz med Andy & Mangy
Klubbens ständiga glittrande värdpar Andreas & Magnus bjuder frågesport – i vanlig ordning med helt lagom knasiga frågor och flådiga vinster!

22-03 Underjordiska Dansbanan: Sex Factor
Kvällens dj-duo kallar sig i mörka källare för just Sex Factor men om deras mammor får välja blir det nog snarare Sladjan & Beata. Dessa fullkomligt otyglade musikälskare utlovar musik långt från det städade och kyrkliga!
Enligt obekräftade, men tillförlitliga källor är de båda (som vanligt) snygga, sexiga och singlar. De nöjer sig dock inte med detta, utan kommer dessutom spela musik för oss: Hip-hop, r’n’b, pop och en släng av balkan.
Dessutom utlovas i båset denna kväll – en långväga och glittrande gäst! Så dansörer och dansöser av alla de slag välkomnas att svettas i nöjesgrottan!

Vardagsrummet: Dj Arvid G
Arvid G är på G, så vänta er inget annat än en kväll av mjukt, svängig, småfluffig, diskodoftande, djungel-ELECTRONICA. Det ni!

Finrummets Vinylbar: TT & Falken
Av trogen vana byter Petter sida av gatan runt 22-snåret. Där finns denna kväll som de flesta andra vår stilige hustomte Erik. Under sina pilsnerdoftande pseudonymer TT & Falken (man undrar om de är sponsrade) spelar de sedan lånade rockskivor av blandat slag, ända till kl 01, när vi smyger igen vårt finrum för denna vecka. Go natt!

Välkomna!