Electric Eel Shock (J) + Dead Sleep

Datum: Tis 13/12 2016
Kostnad: 60 Riksdaler

Onsdagsrock blir tisdagsrock när på vi självaste lussedagen välkomnar finbesök av det japanska rock’n’roll-monstret Electric Eel Shock! Dörrar 21 och 60kr i entré. Dead Sleep har tyvärr fått ställa in, men EES spelar som planerat.

22:00 Dead Sleep (INSTÄLLT)
Dead Sleep spelar snabba, repetitiva riff, som placerar bandet mitt emellan punkens otämjda energi och heavy metalens råa fokus. Ljudmässigt påminner Dead Sleep om den gyllene åldern runt 1986, då många av de viktigaste albumen inom thrash- och speedmetal spelades in. Dead Sleep har nyligen spelat in sin debut-ep i Malmös Studio Motion med producenten Ulf Blomberg och har siktet riktat på att fylla den för nuvarande rätt gapande luckan inom punkig thrash metal som både är hård och medryckande!

23:00 Electric Eel Shock
EES startade i Tokyo i början på 90-talet, -99 lämnade de sitt Japan för att testa vingarna i USA, vilket visade sig vara ett lyckodrag som resulterade i närmast ett konstant turnerande världen över! Den explosiva trion spelar en ljuvlig mix av garage, klassisk rock och metal. I sin gemensamma besatthet av Black Sabbath möttes Aki Morimoto och Kazuto Maekawa, några år senare anslöt Tomoharu Ito, trummisen som älskar att spela naken och Electric Eel Shock bildades! Från början hade de hela 11 medlemmar men insåg snart att det blev för svårt att få alla att ses samtidigt och de reducerades plötsligt till en trio. Trio till trots leverar de ett drag utan dess like! Förbered er på Japansk vansinnesrock!

Välkomna!