Thomas Stenström - SLUTSÅLT▀

Datum: Lör 25/02 2017
Kostnad: 295 Riksdaler

Dörrar 21, musik på scen 22. Entré 295 kr till kvällens konsert. För övriga gäster i Vardagsrum/Gillestuga kostar entrén 100 kr och gäller från kl 23.

Konserten är nu slutsåld – inga biljetter släpps i dörren. Däremot välkomnas matgäster och annat oknytt på dansen som tar vid så snart konserten är slut, c:a kl 23.

22.00: Thomas Stenström
Med ett nytt album precis färdigt ger sig Thomas Stenström ut på en långturné 2017. 2014 var året då Thomas Stenström slog igenom stort hos Svenska folket. Albumet “Fulkultur” fick guld och singeln “Slå mig hårt i ansiktet” skar som en kniv genom alla lager. Rakt genom allsångshäftena, indieklubbarna, karaokemaskinerna, barnen på skolavslutningarna – ja, till och med granskningsnämnden fick en anmälan. Sedan dess har Thomas spenderat ett knappt år i studion med vännerna David Axelsson, Johan Jonasson och Björn Yttling, nya albumet “Rör inte min kompis” släpps den 20 januari. Skivan är en tillbakagång till rötterna men samtidigt 100 steg framåt. Det är rocklåtar som vilar stadigt mot hemstaden Uddevallas gator men hela tiden med en kall hand i nacken som stör!

Varsågoda att förlyssna med spelarna nedan:

Info om kvällens dj:s finner ni separat här!

Välkomna!

Foto: Niklas Gustavsson – Fler bilder kan ses på Rockfoto.nu