Onsdagsrock special! kl 20: Led Zep & Lucifers vänner kl 22-01: Dj Sahlin

Datum: Ons 21/12 2016
Kostnad: 0 Riksdaler

Inför jul bjuder vi in till onsdagsrock SPECIAL, med fri entré hela kvällen! 18-årsgräns från kl 22, så till den inledande musikberättelsen kan ni ta hela familjen med! Vi avslutar inte i finrummet, utan i vardagsrummet, så att alla får plats.

Gillestugan 20: Led Zep & Lucifers vänner
“En musikalisk resa genom djävulsdyrkandets historia.”

Från Pekkos Per till Burzum, Robert Jonson till Rolling Stones, Black Widow till Åsa Waldau. Är det en konsert ? Teaterföreställning ? Stå upp show ? Föreläsning ? Ja och nej. Det är alltihop på en gång!

Peter Bryngelsson (Ragnarök, Kung Tung, Triangulus, Urban Turban, Filmmusik, Böcker, Film ) ensam på scen med Beat Box, Bas, trehalsad persisk Sitra-Dobro, Hindustani Slide Gitarr, El- slide, 12-strängad gitarr, Mandolin och ett gäng pedaler. Efter att ha gjort hyllade musikberättarföreställningar om Peter Green, Eric Clapton, Pink Floyd, King Crimson är det nu dags för Led Zeppelin och andra som gått i Satans ledband!

Vardagsrummet 22-01: Dj Sahlin
Sahlin tar tåget från Nybro City för att lysa upp vår vinternatt med mörk musik! Som såväl bandbokare, klubbarrangör och musiker har han oftast jobbat med popmusik, men denna kväll lämnar han alla snälla melodier hemma för att bjuda oss hård, ond och alldeles underbar rock!